Kő szökőkút és kert szikla

Kő szökőkút és kert szikla

Kő szökőkút és kert szikla Kő szökőkút és kert szikla Kő szökőkút és kert szikla Kő szökőkút és kert szikla Kő szökőkút és kert szikla Kő szökőkút és kert szikla Kő szökőkút és kert szikla Kő szökőkút és kert szikla Kő szökőkút és kert szikla
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1

Kő szökőkút és kert szikla

A demjéni kőfejtő és kőfaragó műhely termékei közül kedveltek a kőszobrok, kődíszek, kültéri- és beltéri kődekorációk. A kertépítők és a belsőépítészek előszeretettel használják az egyedi kő szökőkutakat és kerti sziklákat, valamint kerti kőpadokat kertek, udvarok díszítő elemeiként, mivel rendkívül tartósak és jól tűrik a változékony időjárási viszonyokat is.
A kő szökőkút, csobogó, kerti ivókút mind a víz elemeit szimbolizálják környezetünkben. Tapasztalja meg milyen változást hozhat az Ön életében is egy ilyen kő szökőkút, amelyet az Ön egyedi elképzelései alapján készítünk el. Keressen minket bizalommal!

Figyelem, a képen látható termék egy korábbi termékünk. Minden egyes érseki kő termékünk egyedileg készül, így megrendelés előtt szükséges egyeztetni a pontos méretet, igényt, egyedi kívánságokat. Termékeinkre minden esetben egyedi árajánlatot adunk.

Felkeltettük érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot!