Kő térburkolat

Kő térburkolat

Kő térburkolat Kő térburkolat Kő térburkolat Kő térburkolat Kő térburkolat Kő térburkolat Kő térburkolat Kő térburkolat Kő térburkolat Kő térburkolat Kő térburkolat Kő térburkolat Kő térburkolat Kő térburkolat
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1

Kő térburkolat

A demjéni kőfejtő és kőfaragó műhely érseki kőből készült termékeit a magas minőség és egyediség jellemzi. A kő térburkolat - csakúgy, mint a kőjárda és a kő teraszburkolat - különlegessé teszi az udvarokat és köztereket. Ügyfeleink gyakran használják kocsibeállók, illetve teraszok burkolására is. Időtálló, kiváló térburkolat, amely akár kőlépcsővel, kőkorláttal, valamint kerti kőpaddal és egyéb kültéri kődekorációval együtt is alkalmazható a még elegánsabb megjelenésért. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi megvalósítjuk elképzeléseit! Teljesen egyedi kőtermékeinkkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Figyelem, a képen látható termék egy korábbi termékünk. Minden egyes érseki kő termékünk egyedileg készül, így megrendelés előtt szükséges egyeztetni a pontos méretet, igényt, egyedi kívánságokat. Termékeinkre minden esetben egyedi árajánlatot adunk.

Felkeltettük érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot!