Hatoldalon vágott kőtömb

Hatoldalon vágott kőtömb

Hatoldalon vágott kőtömb Hatoldalon vágott kőtömb Hatoldalon vágott kőtömb Hatoldalon vágott kőtömb Hatoldalon vágott kőtömb Hatoldalon vágott kőtömb
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1
thumb1

Hatoldalon vágott kőtömb

A Demjén település határában felszínre hozott, az Albert major területén megmunkált és felhasználásra előkészített, kiváló minőségű, rendkívül jó tulajdonságokkal rendelkező, tartós, látványos, szép és elegáns, kiválóan megmunkálható érseki kőből az Ön igényeinek, kérésének és kívánalmainak megfelelően készítjük el és elő a hatoldalon vágott tömbkövet.

Keressen bennünket, akár konkrét igényekkel, pontos tervekkel, akár elképzelésekkel és ötletekkel rendelkezik, munkatársunk Örömmel áll a rendelkezésére, hogy megvalósíthassuk és elkészíthessük az Ön számára szükséges és az Önnek legjobban tetsző kő hatoldalon vágott tömbkövet.

Figyelem, a képen látható termék egy korábbi termékünk. Minden egyes érseki kő termékünk egyedileg készül, így megrendelés előtt szükséges egyeztetni a pontos méretet, igényt, egyedi kívánságokat. Termékeinkre minden esetben egyedi árajánlatot adunk.

Felkeltettük érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot!